Samen naar 0 verkeersdoden!

abonneer je op onze RSSIeder verkeersslachtoffer is er een te veel. Met de acties die we voeren, gaan we voor 0 verkeersdoden.
Ook jij kan helpen!

Andere acties

Heb oog voor mekaar

Go For Zer0 Beheer, 13 mei 2014   Reageer als eerste

Om de belangrijkste risicosituaties voor motorrijders in kaart te brengen, hebben het BIVV en de MotorCycle Council twee nieuwe films online gezet.

In deze films over het dagelijks verkeer, ontsnapt de motorrijder ternauwernood aan een ongeval met een automobilist door op elk moment waakzaam te zijn. Het doel is om de weggebruikers bewust te maken van de noodzaak om dubbel zo voorzichtig te zijn ten aanzien van motorrijders en om die laatste ervan bewust te maken dat ze niet altijd zichtbaar zijn voor de andere weggebruikers in het verkeer.

Bekijk de filmpjes op http://www.youtube.com/user/goforzero

Ik flits mee

Go For Zer0 Beheer, 30 maart 2014   Reageer als eerste

Hoezo « meeflitsen » ?

Inderdaad. Je kunt je eigen flitscontrole aanvragen! Ken je plaatsen waar voortdurend te snel gereden wordt? Laat ons weten waar en motiveer je aanvraag. Om je bij haar controlebeleid te betrekken , houdt de politie er de komende weken misschien wel een flitscontrole tijdens een heuse “flitsmarathon” tegen overdreven snelheid! Een buitengewone operatie die in het hele land zal doorgaan!

al het go for zero nieuws

Teken ook het charter

12091 tekenden het charter

Wie tekende het charter reeds?

Teken het charter

Doe jij mee? Word dan fan!

 

Te snel rijden is een afknapper

Dat snel rijden gevaarlijk is, weet iedereen. En toch vinden heel wat chauffeurs snel rijden aangenaam, sexy of stoer. Maar...

Minder zuur achter 't stuur

Bumperkleven, rechts inhalen, geen voorrang verlenen, voetgangers niet laten oversteken… We laten er ons soms te gemakkelijk...

Veilig verkeer

Alles over verkeersveiligheid

Over go for zero